top of page

TJÄNSTER 2024

Här fyller vi på löpande och kallar på intervjuer vartefter ansökningar kommer in. Om inget annat anges finns tjänsten att söka.

Färdig planteringslåda med pergola i bakgrunden TFJ 2020_2_edited.png

PROJEKTLEDARE TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Vi söker dig som har goda projektledaregenskaper, förmåga att ta helhetsansvar och inte har tummen mitt i handen.

Som projektledare axlar du övergripande ansvar för en eller flera områden i Tillsammans för Haninge och driver satsningen både strategiskt och operativt. Det är viktigt att du också tycker att det är kul att jobba med människor, är social och gillar av vara en del av ett team.

Sommarjobbare klipper buskar TFG 2019.png

PLATSANSVARIG TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Vi söker dig som kan ta stort eget ansvar och tycker att det är kul att jobba med människor. Du ska kunna leda en större grupp ungdomar, känna dig bekväm i ledarrollen och att jobba administrativt med tex planering av arbetsuppgifter, skriva intyg och lägga schema. Det är ett stort plus om du också är praktiskt lagd då du också kommer att jobba en del tillsammans med ungdomarna.

Som platsansvarig är du ansvarig för att gruppledarna har allt de behöver för att göra ett bra jobb och se till att sina sommarjobbare har alla förutsättningar att utföra sitt jobb.

porträtt gruppledare målar.jpg

GRUPPLEDARE TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Vi söker dig som bor i Haninge (helst i Jordbro, Brandbergen, Västerhaninge, Handen eller Vega) och kan ta stort eget ansvar och tycker att det är kul att jobba med människor. Du ska kunna leda en grupp och känna dig bekväm med att ta en ledarroll. 

Som gruppledare är du ansvarig för en grupp av sommarjobbare (ca 4-5 st). Ditt uppdrag är att delta i planering av arbetsuppgifter, jobba tillsammans med din grupp ute i området och se till att alla sommarjobbare har det bra på jobbet.

OM TJÄNSTERNA VI UTLYSER

Här kan du läsa mer övergripande om de tjänster vi vanligen utlyser. Läs gärna igenom innan du går vidare till våra platsannonser nedanför där vi beskriver respektive tjänst mer specifikt.

PROJEKTLEDARE

Som projektledare är du själv eller tillsammans med en kollega ansvarig för att driva ett av våra sommarjobbsprojekt. I uppdraget ingår att jobba med förberedande planering, vara delaktig i rekrytering av gruppledare, hålla i kontakter med samarbetspartners och lägga schema för sommarens jobb. Den allra viktigaste delen i jobbet är att vara en bra ledare och förebild för alla ungdomar som jobbar i projektet!

PLATSANSVARIG

I många av våra projekt har vi en eller flera platsansvariga som jobbar tillsammans med projektledare och grupp- eller handledare. Den platsansvariga är den som har fullt fokus på den dagliga verksamheten och vad som händer i projektet; dagens schema, externa besökare och hur bemanningen ser ut. Som platsansvarig jobbar du också en del ute med sommarjobbarna vilket de flesta brukar tycka är den roligaste delen av jobbet!

GRUPP/HANDLEDARE

I nästan alla projekt tar vi in gruppledare eller handledare. Oftast är det unga vuxna som har goda ledaregenskaper och som vill testa på att leda en arbetsgrupp med sommarjobbare under sommaren. För de här tjänsterna kräver vi inte lång erfarenhet utan här är det den personliga drivkraften och viljan att vara en bra ledare som är det viktiga. Alla handledare och gruppledare får en utbildning av oss för att blir redo för sitt jobb!

Hittar du ingen tjänst som passar?

Vill du få ett mail när vi lagt upp nya platsannonser hos oss? Då kan du fylla i det här formuläret så sparar vi din e-post adress och hör av oss så fort vi har nya tjänster att erbjuda. De tjänster som finns nu ligger upplagda ovan med information om hur du söker dem. 

Tack! Du kommer få ett mail när det finns nya tjänster att söka

bottom of page