JOBBA HOS OSS

Inför sommaren 2022 söker vi dig som vill jobba med förändring och unga!

I sommar genomför vi ett flertal projekt där ungdomar ges möjlighet att sommarjobba med att utveckla och förbättra sin stad och sitt område. Nu söker vi er som vill leda dessa unga!

Vi söker dig som har ett driv för att förändra ungas vardag till det bättre, är kreativ, lösningsorienterad och gillar att jobba med ungdomar. 

Vi ser att du är en bra ledare, klarar av att ta stort eget ansvar, är driven och bekväm i att inte alltid veta exakt vad som kommer hända härnäst. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, processledning, workshops, inflytandeprojekt, demokratiprojekt eller liknande. Det allra viktigaste för oss är att du är en bra person, gillar att jobba med ungdomar och vill jobba med att skapa positiv utveckling. Vi söker flera personer till flera olika team och vill få ihop en grupp av personer med olika bakgrund och kompetenser som kan matcha varandra.


Vi erbjuder ett kul jobb med varierande arbetsuppgifter, trevliga arbetskamrater och en chans att skapa en positiv förändring. Lönen är individuell och arbetsplats under förarbetet är flexibel för projektledare och processledare.

Skicka in ditt CV, personligt brev, collage, videohälsning eller annat som bäst lyfter fram vem du är till ansokan@adtillsammans.se Ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan.

Vi annonserar nya tjänster löpande vartefter uppdragen är klara och urval sker löpande.

För mer information om specifika tjänster eller arbetsplatser, kontakta Daniel på info@adtillsammans.se

 

HANDLEDARE - SOMMARFIXARNA NYNÄSHAMN

Tre tjänster

Vill du jobba med praktiskt arbete, utomhus i sommar? Som handledare i Sommarfixarna Nynäshamn arbetar du tillsammans med tre andra med att leda en grupp ungdomar i sitt dagliga arbete.

Se beskrivningen för Projektledare - Sommarfixarna Nynäshamn för mer information. 

Arbetet sker i Ösmo och Backlura under v.24-29. Innan perioden startar får du en utbildning i ledarskap och gruppdynamik av oss och veckan innan arbetar du tillsammans med de andra handledarna och projektledaren med att förbereda inför starten. 

Arbetsuppgifterna är mestadels parkskötsel, måleri och lite reparation. Enklare jobb utan krav på förkunskap men det är bra om du är praktiskt lagd. Har du körkort är det ett plus. 

PLATSANSVARIG - TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Två tjänster

Vi söker även platsansvariga för samma uppdrag som Projektledare, Tillsammans för Haninge.


Som platsansvarig har du hand om den dagliga driften av verksamheten. Ditt jobb är att se till att gruppledarna och feriepraktikanterna vet vad de ska göra, att arbetsuppgifterna utförs rätt och att det finns planerade arbetsuppgifter för kommande dagar och att tillsammans med projektledare se till att satsningen blir så bra som möjligt. 

Vi ser gärna att du är en ung vuxen som gillar att jobba med människor och har någon erfarenhet av ledarskap. Du får gärna vara kreativ, optimistisk och lösningsorienterad. Positivt är också om du är ordningssam och trivs med att vara "spindeln i nätet". 

Meriterande (men inget krav) är om du t.ex:

- Har erfarenhet av planering och t.ex. schemaläggning

- Har viss förståelse av att arbeta i datorprogram som google g-suite eller office

- Har körkort och tillgång till egen bil

Platsansvariga jobbar under sex veckor på sommaren och ett visst förarbete tillsammans med projektledaren innan första perioden som startar v. 24. 

PLATSANSVARIG - SOMMAR PÅ TORGET

En tjänst

Vi söker även platsansvariga för samma uppdrag som ovan, Sommar på torget i Liljeholmen och Älvsjö. Som platsansvarig har du hand om den dagliga driften på torget. Ditt jobb är att se till att handledarna och feriepraktikanterna vet vad de ska göra, att aktiviteterna flyter på och att schemat hålls. Som platsansvarig har du en stor roll i att se till att satsningen blir så lyckad som möjligt och att alla som jobbar på och besöker Sommar på Torget får en så bra upplevelse som möjligt.

Vi ser gärna att du är en ung vuxen som gillar att jobba med människor, framförallt barn och unga och har någon erfarenhet av ledarskap. Du får gärna vara kreativ, optimistisk och lösningsorienterad. Positivt är också om du är ordningssam och trivs med att vara "spindeln i nätet". 

Meriterande (men inget krav) är om du t.ex:

- Har erfarenhet av planering och t.ex. schemaläggning

- Har viss förståelse av att arbeta i datorprogram som google g-suite eller office

Platsansvariga jobbar under sex veckor på sommaren och ett visst förarbete tillsammans med projektledaren innan första perioden som startar v. 24. 

HANDLEDARE - SOMMAR PÅ TORGET

Tre tjänster

Till sommar på Torget söker vi också handledare som arbetar tillsammans med platsansvariga och projektledare ovan. 

Som handledare ansvarar du för att leda de feriepraktiserande ungdomar som sommarjobbar på torgen. Tillsammans fördelar ni arbetsuppgigfter, har koll på schemat och ser till att alla är i tid och har rätt förutsättningar för att göra sitt jobb. Du kommer att tillsammans med feriepraktikanterna utföra alla arbetsuppgifter på torget och vara feriepraktikanternas närmsta kontaktperson. 

Vi ser gärna att du är en ung vuxen som gillar att jobba med människor, framförallt barn och unga och har någon erfarenhet av ledarskap. T.ex som ledare i en idrottsförening, skola eller liknande. Du får gärna vara kreativ, optimistisk och lösningsorienterad. Som handledare arbetar du samma arbetstider som ferieprkatikanterna under sex veckor på ett av torgen. Innan sommaren får du gå en utbildning där du lär dig om vår pedagogik, ledarskap och gruppdynamik för att kunna klara av jobbet under sommaren. 

GRUPPLEDARE - TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Ansökan är stängd

Ansökan för gruppledare Tillsammans för Haninge är dessvärre stängd för i år. Har du sökt kommer du att få ett mail från oss med information om nästa steg.

PROJEKTLEDARE - TILLSAMMANS FÖR HANINGE 2022

Tillsatt

I sommar genomförs konceptet Tillsammans för Orten på fem platser i Haninge kommun: Jordbro, Brandbergen, Västerhaninge, Vega och Handen. Tillsammans går de under  samlingsnamnet Tillsammans för Haninge.

I Tillsammans för Haninge kommer 275 feriepraktikanter få sommarjobb med att fixa iordning sitt eget område och bidra till att det blir tryggare och trivsammare. 

Organisationen består (förutom projektledare) av platsansvariga som är nyckelpersoner när det kommer till den dagliga driften och samordningen av verksamheten, gruppledare som är unga vuxna som jobbar med och leder en grupp av feriepraktikanter. 

Som projektledare i Tillsammans för Haninge ansvarar du (tillsammans med övriga projektledare och platsansvariga) för att skapa en bra första arbetsplats med meningsfulla arbetsuppgifter åt de unga som sommarjobbar hos oss. I arbetsuppgifterna ingår att planera, schemalägga och samordna arbetsuppgifter och aktiviteter inför sommaren samt att vara på plats och se till att arbetet flyter på och att alla har det de behöver för att utföra arbetet. 

Meriterande (men inget krav) är om du:

- Har erfarenhet av projektledning

- Har erfarenhet av att leda andra (gärna unga)

- Har lätt för att planera och sedan omsätta planen till verklighet

- Har körkort och tillgång till egen bil. 

Läs mer om Tillsammans för Orten på hemsidan eller leta upp Tillsammans för Jordbro på Facebook för mer information om konceptet och hur det sett ut tidigare år. .

PROJEKTLEDARE - SOMMAR PÅ TORGET

Tillsatt

Sommar på Torget är ett uppdrag för Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning där vi ska skapa roliga upplevelser och aktiviteter för barn och familjer på två torg: Liljeholmen och Älvsjö. Aktiviteterna pågår under nio veckor och planeras av projektledare under våren/försommaren.

Syftet med SPT är att aktivera platserna och öka tryggheten och trivseln när fler bersöker dem och ser att det är liv och rörelse under hela sommaren. 

Varje torg bemannas av platsansvariga, handledare och feriepraktikanter. Som projektledare arbetar du också med att stötta de som jobbar på plats på torgen och säkerställer att alla har förutsättningar för att leverera ett arbete med hög kvalitet. 


Plats för förarbetet är flexibelt och kan till viss del genomföras på distans. 

Meriterande (men inget krav) är om du har erfarenhet av t.ex:

- Projektledning

- Platsaktivering

- Att arbeta kreativt

- Eventplanering

- Arbete med barn och unga

Vill du läsa mer om vårt tidigare uppdrag med Sommar på Torgen för Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning kan du en artikel på linkedin eller på vår hemsida

PROJEKTLEDARE - SOMMARFIXARNA NYNÄSHAMN

Tillsatt

I Sommarfixarna Nynäshamn tar vi emot 40-50 ungdomar som sommarjobbar med att fixa iordning utemiljön i två områden: Backlura och Ösmo med omnejd.


Uppdraget sker över två feriepraktikperioder á tre veckor (v.24-29) med hälften av ungdomarna på varje period. 


Som projektledare för Sommarfixarna får du ett kul jobb där du får arbeta mycket utomhus i natursköna Nynäshamn nära verksamheten med ungdomarna och dina handledare. Uppdraget är att göra områdena trevligare och finare för alla som bor där. Tillsammans ser ni till att det finns bra arbetsuppgifter & verktyg och att alla vet vad de ska göra. 

Visst förarbete med inventering av verktyg, planering och schemaläggning av arbetet krävs. Sedan är du på plats och leder det dagliga arbetet under v.24-29.

Meriterande är körkort och tillgång till egen bil samt erfarenhet av parkarbete eller liknande.

PROCESSLEDARE - MINNESSKAPARNA

Tillsatt!

Vi söker två stycken processledare till ett uppdrag där vi ska knyta ihop Stadens äldre och unga genom VR-upplevelser. 


Under tre veckor får feriepraktiserande ungdomar utforska VR-teknik och ta reda på vad äldre skulle vilja återuppleva, sedan återskapar de upplevelsen genom VR/360 film. Uppdraget pågår under 6 veckor fördelat på två perioder med två grupper unga om 20 personer vardera period. Två processledare arbetar tillsammans med en grupp och varje processledare jobbar i 6 veckor. Uppdraget pågår under v.24-29. Innan uppdraget sker förarbete med planering och förberedelser som till viss del kan genomföras på distans. 


Meriterande (men inget krav) är om du har erfarenhet av t.e.x:

- processledning

- utbildning

- leda workshops eller design thinking

- Har använt VR eller annan videoproduktion eller är tekniskt intresserad.

Om du vill läsa mer om konceptet finns en artikel på linkedin eller på vår hemsida.