JOBBA HOS OSS

Just nu har vi inga tjänster att tillsätta men inför sommaren 2023 kommer vi att söka folk igen! Tills dess går det att läsa om de tjänster vi vanligen utlyser här nedanför.

PROJEKTLEDARE

Som projektledare är du själv eller tillsammans med en kollega ansvarig för att driva ett av våra sommarjobbsprojekt. I uppdraget ingår att jobba med förberedande planering, vara delaktig i rekrytering av gruppledare, hålla i kontakter med samarbetspartners och lägga schema för sommarens jobb. Den allra viktigaste delen i jobbet är att vara en bra ledare och förebild för alla ungdomar som jobbar i projektet!

PLATSANSVARIG

I många av våra projekt har vi en eller flera platsansvariga som jobbar tillsammans med projektledare och grupp- eller handledare. Den platsansvariga är den som har fullt fokus på den dagliga verksamheten och vad som händer i projektet; dagens schema, externa besökare och hur bemanningen ser ut. Som platsansvarig jobbar du också en del ute med sommarjobbarna vilket de flesta brukar tycka är den roligaste delen av jobbet!

GRUPP/HANDLEDARE

I nästan alla projekt tar vi in gruppledare eller handledare. Oftast är det unga vuxna som har goda ledaregenskaper och som vill testa på att leda en arbetsgrupp med sommarjobbare under sommaren. För de här tjänsterna kräver vi inte lång erfarenhet utan här är det den personliga drivkraften och viljan att vara en bra ledare som är det viktiga. Alla handledare och gruppledare får en utbildning av oss för att blir redo för sitt jobb!

 

FÅ ETT MAIL NÄR DET FINNS JOBB ATT SÖKA

Vill du få ett mail när vi lagt upp nya platsannonser hos oss? Då kan du fylla i det här formuläret så sparar vi din e-post adress och hör av oss så fort vi har nya tjänster att erbjuda.

Tack för ditt meddelande!