IMG_8061.JPG

JOBBA HOS OSS

Inför sommaren 2021 söker vi dig som vill jobba med förändring och unga!

I sommar genomför vi ett flertal projekt där ungdomar ges möjlighet att sommarjobba med att utveckla och förbättra sin stad och sitt område. Vi har flera projekt som syftar till att locka fram unga människors inneboende potential och ge dem makt att utveckla sitt eget område och sin ort till det bättre. Vi söker både projektledare och processledare i flera orter i Stockholmsområdet. 

Vi söker dig som har ett driv för att förändra ungas vardag till det bättre, är kreativ, lösningsorienterad och gillar att jobba med ungdomar. Vi ser att du är en bra ledare, klarar av att ta stort eget ansvar, är driven och bekväm i att inte alltid veta exakt vad som kommer hända härnäst.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, processledning, workshops, inflytandeprojekt, demokratiprojekt eller liknande. Det allra viktigaste för oss är att du är en bra person, gillar att jobba med ungdomar och vill jobba med att skapa positiv utveckling. Vi söker flera personer till flera olika team och vill få ihop en grupp av personer med olika bakgrund och kompetenser som kan matcha varandra.

Vi erbjuder ett kul jobb med varierande arbetsuppgifter, trevliga arbetskamrater och en chans att skapa en positiv förändring. Lönen är individuell och arbetsplats är flexibel före och efter projekten.


Skicka in ditt CV, personligt brev, collage, videohälsning eller annat som bäst lyfter fram vem du är till ansokan@adtillsammans.se Skriv vilken eller vilka av tjänsterna du söker i ämnesraden. Intervjuer och uttagning sker löpande så skicka in så snart som möjligt. 

För mer information om specifika tjänster eller arbetsplatser, kontakta Daniel på daniel@adtillsammans.se

 

PROJEKTLEDARE - TILLSAMMANS FÖR JORDBRO

Tillsatt

Som projektledare i Tillsammans för Jordbro ansvarar du (tillsammans med en till projektledare och platsansvarig) för att skapa en bra första arbetsplats med meningsfulla arbetsuppgifter åt 85 unga i Jordbro under sommaren. I arbetsuppgifterna ingår att planera, schemalägga och samordna arbetsupggifter och aktiviteter inför sommaren samt att vara på plats och se till att arbetet flyter på och att alla har det de behöver för att utföra arbetet. 
Läs mer om Tillsammans för Orten på hemsidan eller leta upp Tillsammans för Jordbro på facebook.

PROJEKTLEDARE - SOMMARFIXARNA NYNÄSHAMN

Tillsatt

Projektledaren för Sommarfixarna ansvarar för att tillsammans med sitt team om tre personer handleda 40 ungdomar under sex veckor i sitt sommarjobb. 
Tillsammans kommer ni primärt arbeta utomhus med att göra områdena trevligare och finare för alla som bor där. 
Visst förarbete med inventering av verktyg, planering och schemaläggning av arbetet krävs. Sedan är du på plats och leder det dagliga arbetet under v.24-29.
Meriterande är körkort och tillgång till egen bil samt erfarenhet av parkarbete eller liknande.

HANDLEDARE - SOMMARFIXARNA NYNÄSHAMN

Tillsatt

Vill du jobba med praktiskt arbete, utomhus i sommar? Som handledare arbetar du tillsammans med tre andra med att leda en grupp ungdomar i sitt dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är mestadels parkskötsel, måleri och lite reparation. Enklare jobb utan krav på förkunskap men det är bra om du är praktiskt lagd.

PROJEKTLEDARE - SOMMAR PÅ TORGET

TILLSATT

Sommar på Torget är ett uppdrag där vi ska skapa roliga upplevelser och aktiviteter för barn och familjer i Husby och Rinkeby. Aktiviteterna pågår under sex veckor och planeras av projektledare under våren/försommaren. Som projektledare är du också ansvarig på plats och se till att allt funkar som det ska. Du har ett team med en assisterande projektledare, fritidsledare och feriepraktikanter som du jobbar med. Förarbetet är flexibelt.

ASSISTERANDE PROJEKTLEDARE - SOMMAR PÅ TORGET

Tillsatt

Det här är samma uppdrag som ovan men som assisterande projektledare har du mindre ansvar för förarbetet och är inte huvudansvarig på plats. Dock har du en stor roll i att se till att satsningen blir så lyckad som möjligt och att alla som jobbar på och besöker Sommar på Torget får en så bra upplevelse som möjligt.

PROCESSLEDARE - MINNENAS STAD

Tillsatt

Vi söker tre stycken processledare till ett pilotprojekt som knyter ihop Stadens äldre och unga genom VR-upplevelser. 
Under tre veckor får feriepraktiserande ungdomar utforska VR-teknik och ta reda på vad äldre skulle vilja återuppleva, sedan återskapar de upplevelsen genom VR/360 film. Piloten pågår under 9 veckor med en ny grupp unga var tredje vecka. Två processledare arbetar tillsammans med en grupp och varje processledare jobbar i 6 veckor. 
Meriterande (men inget krav) är om du har erfarenhet av processledning, leda workshops eller design thinking eller är tekniskt intresserad.

PROJEKTLEDARE - SOMMARKONSTNÄRERNA UPPLANDS VÄSBY

Tillsatt

Om du är kreativ, lösningsorienterad och vill skapa offentlig konst tillsammans med Upplands Väsbys unga ska du söka som projektledare för Sommarkonstnärerna. Under tre veckor får ni ett uppdrag som innefattar att sprida skönhet och konst till kommunens invånare. Som projektledare ansvarar du för planering, verktyg och koordinering med den konstnärliga ledaren samt är ansvarig på plats under genomförandet.

ASSISTERANDE PROJEKTLEDARE SOMMARKONSTÄRERNA

Tillsatt

Som assisterande projektledare är du med och leder ungdomarna i sin konstnärliga gärning och bistår projektledaren med viss planering. Du jobbar tillsammans med gruppen med att ta fram idéer, skissa, presentera förslag och förverkliga konsten tillsammans med projektledaren och konstnärliga ledaren.