top of page

TEAM AD TILLSAMMANS 2023

Vi är så glada att talangfulla människor vill jobba med oss för att skapa positiv förändring i världen. kontakta enskilda personer med förnamn@adtillsammans.se

Vill du bli en del av Team AD? Anmäl dig till vår lista så hör vi av oss när vi utlyser tjänster. 

Vi har haft turen att arbeta med några av de bästa kunderna som finns. Vi vill gärna att du blir en av våra partner. Vårt team omfattar experter från många områden som är redo att hjälpa dig att utvecklas och få ditt företag att växa. Från idé till utförande - vi har lång erfarenhet av hela processen. Ta en titt på vår kundlista nedan och hör av dig om du har några frågor.

Anna2.png

Grundare och senior konsult

Anna är A:et i AD Tillsammans, är innovationsvetare i grunden och har även gått på Kaospiloterna. Projekt- och processledare med fokus på resultat och att skapa förändring.

Daniel.png

Grundare och senior konsult

Daniel är D:et i AD Tillsammans med en bakgrund från Kaospiloterna och vana vid att jobba med privat, offentlig och ideell sektor som projektledare och organisationsutvecklare.

Emelie.jpg

EMELIE HEMLIN

Projektledare TFH - Jordbro

Emelie har varit projektledare för flera av AD Tillsammans projekt tidigare år och är en utpräglad ledare och organisatör 2023 arbetar hon som projektledare i Jordbro för Tillsammans för Haninge.

Solvei.jpg

SOLVEI PALM LINDSTRÖM

Projektledare TFH - Brandbergen

Solvei studerar Internationell migration och etniska relationer och jobbar 2023, för andra året i rad, som projektledare i TFH i Brandbergen. Hon driver också en Youtube-kanal på spanska som lär ut svenska, ger migrationsråd och information om Sverige.

Ida.jpg

IDA ULLMAN

Projektledare TFH - Handen

Ida studerar på Socionomprogrammet och har tidigare både jobbat som snickare och trygghetsvärd. 2022 var hon platsansvarig i Handen och 2023 tar hon sig an rollen som projektledare för samma område. Ida drivs av att utvecklas och göra skillnad för andra och tar mer än gärna mycket ansvar.

Kristopher.jpg

KRISTOPHER VARAS

Platsansvarig TFH - Jordbro

Kristopher har tidigare jobbat både som gruppledare och platsansvarig på olika orter i Haninge. 2023 axlar han rollen som platsansvarig i Jordbro där han också är uppvuxen.

Adina.jpg

ADINA FRANCONERI

Platsansvarig TFH - Jordbro

Adina har engagerat sig som volontär och arbetat i stödchatt för en organisation som riktar sig till barn & unga som växt upp i en familj med missbruk. På somrarna har hon arbetat som ledare på sommarläger som även där riktar sig till barn & unga som växt upp med missbruksproblematik i hemmet. Adina brinner för att kunna bidra med att göra skillnad i samhället och finnas som en trygg vuxen som förhoppningsvis kan inspirera unga.

Elina.jpg

ELINA LUNDBERG

Platsansvarig TFH - Brandbergen

Elina studerar på Socionomprogrammet med målet att i framtiden arbeta för att lyfta barn och ungas röst i samhället. Elina har erfarenhet av att arbeta med processledning av barn och unga, bland annat som barn- och ungdomssamordnare för en verksamhet som arbetar med anhörigstöd. Sommaren 2023 är det fullt fokus på rollen som platsansvarig i Brandbergen.

Eyrun.jpg

EYRÚN ARADÓTTIR

Platsansvarig TFH Brandbergen


Katarina.jpg

KATARINA SÖDERLIND

Platsansvarig TFH - Handen

Katarina pluggar till lärare och har mångårig erfarenhet av att jobba med barn och unga i skolmiljö som läxhjälpare och vikarie. I sommar ser hon fram emot att bidra till att ungdomarna i Handen får en positiv tidig erfarenhet av arbetslivet där de känner att de uträttat något meningsfullt och lärt sig saker de kan ha nytta av i framtiden.

Mathilda.jpg

MATHILDA HÖÖK-SPECKER

Projektledare TFH - Västerhaninge

Mathilda studerar Socionomprogrammet med storstadsprofil och arbetade för AD Tillsammans som projektledare år 2020 i Rinkeby-Kista. Hon har många års erfarenhet av eventprojektledning samt dessförinnan aktiv inom ideell sektor  som barn- och ungdomsledare på sommarläger.
Mathilda drivs av att se och bidra till att människor utvecklas och önskar även se en utveckling i samhället där målbilden är att tillsammans uppnå en känsla av samhörighet och gemenskap med våra olikheter och det mångkulturella som klister. 

Per.jpg

PER HULTMAN

Platsansvarig TFH - Västerhaninge

Per studerar till civilingenjör i samhällsbyggnad med inriktning stadsplanering. Det är hans första sommar som platsansvarig och han ser fram emot en lärorik och rolig sommar tillsammans med Västerhaninges ungdomar och att på ett konkret sätt arbeta med sociala hållbarshetsaspekter i stadsmiljöer.

bottom of page