top of page

TEAM AD TILLSAMMANS 2022

Vi är så glada att talangfulla människor vill jobba med oss för att skapa positiv förändring i världen. kontakta enskilda personer med förnamn@adtillsammans.se

Vill du bli en del av Team AD? Anmäl dig till vår lista så hör vi av oss när vi utlyser tjänster. 

Anna2.png

Grundare och senior konsult

Anna är A:et i AD Tillsammans, är innovationsvetare i grunden och har även gått på Kaospiloterna. Projekt- och processledare med fokus på resultat och att skapa förändring.

Daniel.png

Grundare och senior konsult

Daniel är D:et i AD Tillsammans med en bakgrund från Kaospiloterna och vana vid att jobba med privat, offentlig och ideell sektor som projektledare och organisationsutvecklare.

Ebba.png

Hållbarhetsstrateg

Ebba är utbildad samhällsplanerare som drivs av att skapa goda förutsättningar för andra människor att utvecklas och leva det liv de önskar. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom skolvärlden samt projektledning och eventplanering.

Emelie_H.png

EMELIE HEMLIN

Projektledare TFH 

Emelie har varit projektledare för flera av AD Tillsammans projekt och är en utpräglad ledare och organisatör som 2022 har övergripande projektledaransvar för Tillsammans för Haninge.

Greta2.png

GRETA GIPPER

Platsansvarig Sommar på Torget

Greta gör just nu sin master i pedagogik
med inriktning skola, utbildning
och samhällsförändring
Hon har stor erfarenhet av att jobba både med barn och ungdomar vilket kommer väl till pass i rollen som platsansvarig på Sommar på torget.

Isabella.png

ISABEL GUSTAVSSON PERONA

Platsansvarig Sommar på Torget

Isabel läser en Master inom Hållbar Samhällsplanering, och har ett starkt intresse för segregationsfrågor, jämlikhet och jämställdhet. Isabel vill skapa förutsättningar för socialt hållbara städer.

Solvei.png

SOLVEI PALM LINDSTRÖM

Projektledare TFH - Brandbergen

Solvei studerar
Internationell migration och etniska
relationer och jobbar i år som projektledare i TFH i Brandbergen. Hon driver också en
Youtube-kanal på spanska som
lär ut svenska, ger migrationsråd och information om Sverige.

Olivia.png

OLIVIA EKSTEDT-NDURE

Projektledare TFH - Jordbro

Olivia började som gruppledare hos AD Tillsammans projekt och är nu med och ansvarar för genomförandet av årets största satsning.

Sabina.png

SABINA JOHANSSON

Projektledare Sommarfixarna

Sabina har en utbildning inom Globala studier, vilket fokuserar på rättvisa, makt och hållbar utveckling. Hon drivs av att alla ska ha samma möjligheter i samhället, och trots det globala perspektivet i studierna finns det stora kopplingar till lokalt arbete, det är där allting startar.

Emelie_L.png

EMELIE LENTENIUS

Processledare Minnesskaparna

Emelie gör för närvarande sin master i pedagogik och hälsa, med fokus på folkhälsofrämjande frågor. Hon drivs av att verka för alla människors lika rätt till utbildning och arbete. Emelie har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar, storytelling och projektledning, och hon har arbetat inom såväl ideell som offentlig sektor.

Exo.png

EXAUCEE MBALA

Projektledare TFH - Västerhaninge

Exo har jobbat i TFH sedan starten 2019 och har i år tagit steget upp till projektledare för TFH i Västerhaninge. När hon inte jobbar hos oss pluggar hon på Mälardalens högskola.

Client 4

JASMIN ERIKSSON

Processledare Minnesskaparna

Jasmin går just nu en journalistutbildning och har tidigare jobbat som regissör och dramatiker och har erfarenhet av att jobba med unga i flera olika sammanhang.

Ida.png

IDA ULLMAN

Platsansvarig TFH Handen

Ida studerar på Socionomprogrammet och har tidigare både jobbat som snickare och trygghetsvärd. Ida drivs av att utvecklas och göra skillnad för andra och tar mer än gärna mycket ansvar.

Helena.png

HELENA RÖNNGREN

Projektledare TFH Jordbro

Helena har precis avslutat sina studier i 
Data-systemvetenskap Affärssystem och tjänstedesign samt Företagsekonomi inriktning IT.  2017 jobbade hon i Tillsammans för Flemingsberg som gruppledare och nu är Helena tillbaka för att axla en projektledarroll.

Client 8

GEORGE MAKDESSI

Platsansvarig TFH Brandbergen

George studerar Internationella ekonomiprogrammet och har jobbat som personlig tränare. George drivs av att stötta ungdomar och vill inspirera dem att göra rätt val inför framtiden.

Client 2

KRISTOPHER VARAS

Platsansvarig TFH Handen

Kristopher har tidigare jobbat som gruppledare i Jordbro och i år tar han rollen som platsansvarig i Handen. Han har tidigare jobbar på Biblioteket i Jordbro och vill jobba för att förbättra sitt område.

Client 3

RONJA FRENCH

Platsansvarig TFH - Västerhaninge

Ronja har tidigare jobbat i hemtjänsten och jobbar i år som platsansvarig i Västerhaninge. Ronja vill bli socionom och värdesätter att skapa goda relationer med alla hon jobbar med.

Team AD: Kunder
bottom of page