TEAM AD TILLSAMMANS

Vi är så glada att talangfulla människor vill jobba med oss för att skapa positiv förändring i världen. kontakta enskilda personer med förnamn@adtillsammans.se

Anna.png

Grundare och senior konsult

Anna är A:et i AD Tillsammans, är innovationsvetare i grunden och har även gått på Kaospiloterna. Projekt- och processledare med fokus på resultat och att skapa förändring.

Daniel.png

Grundare och senior konsult

Daniel är D:et i AD Tillsammans med en bakgrund från Kaospiloterna och vana vid att jobba med privat, offentlig och ideell sektor som projektledare och organisationsutvecklare.

Emelie_2021.png

EMELIE HEMLIN

Projektledare TFH 

Emelie har varit projektledare för flera av AD Tillsammans projekt och är en utpräglad ledare och organisatör som 2022 har övergripande projektledaransvar för Tillsammans för Haninge.

Olivia.png

OLIVIA EKSTEDT-NDURE

Projektledare TFH - Jordbro

Olivia började som gruppledare hos AD Tillsammans projekt och är nu med och ansvarar för genomförandet av årets största satsning.

Ebba.png

Projektledare Sommar på Torget

Ebba är utbildad samhällsplanerare som drivs av att skapa goda förutsättningar för andra människor att utvecklas och leva det liv de önskar. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom skolvärlden samt projektledning och eventplanering.

Sabina1.jpg

SABINA JOHANSSON

Projektledare Sommarfixarna

Sabina har en utbildning inom Globala studier, vilket fokuserar på rättvisa, makt och hållbar utveckling. Hon drivs av att alla ska ha samma möjligheter i samhället, och trots det globala perspektivet i studierna finns det stora kopplingar till lokalt arbete, det är där allting startar.

Emelie L.jpg

EMELIE LENTENIUS

Processledare Minnesskaparna

Emelie gör för närvarande sin master i pedagogik och hälsa, med fokus på folkhälsofrämjande frågor. Hon drivs av att verka för alla människors lika rätt till utbildning och arbete. Emelie har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar, storytelling och projektledning, och hon har arbetat inom såväl ideell som offentlig sektor.