top of page
Färdig planteringslåda med pergola i bakgrunden TFJ 2020_2_edited.png

PROJEKTLEDARE TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Vill du jobba med att projektleda ungdomar i sommar?

I satsningen Tillsammans för Haninge jobbar vi för att skapa tryggare och trivsammare områden och nu rekryterar vi inför sommaren 2024. Vi söker dig som har goda projektledaregenskaper, förmåga att ta helhetsansvar och inte har tummen mitt i handen. 


Vem vi söker

Vi söker dig som kan axla övergripande ansvar för en eller flera områden i Tillsammans för Haninge och driva satsningen både strategiskt och operativt. Det är viktigt att du också tycker att det är kul att jobba med människor, är social och gillar av vara en del av ett team. Du ska känna dig bekväm i att ha en ledarroll, att vara den som är vuxen och ansvarig på plats, ibland behöva fatta snabba viktiga beslut och även att jobba administrativt med tex planering av arbetsuppgifter och att kunna delegera arbetsuppgifter och följa upp att dessa utförs. 


Jobbet som projektledare 

Som projektledare är du ansvarig för en grupp unga, ca 25 sommarjobbare (ca 16 år) och 5-6 gruppledare (ca 18-21 år) som är fördelade i grupper med 1 gruppledare och ca 5 sommarjobbare, samt 1-2 platsansvariga. Som projektledare ska du ha övergripande koll på att allt löper på som det ska. Du har platsansvariga till hjälp som har ansvar för att planera det dagliga arbetet, du ansvarar för att de ha allt stöd de behöver för att utföra sitt jobb och utvecklas i sin roll. Som projektledare är du en av flera personer med samma roll i Tillsammans för Haninge, beroende på hur många som jobbar i varje område kan du komma att ha ett eller två områden som du ansvarar för. För hela Tillsammans för Haninge finns en projektchef hos AD Tillsammans som ansvarar för att stötta projektledarna,  koordinera och utveckla samtliga områden. 


Arbetsuppgifter

Du jobbar med helhetsperspektivet och har ansvar för att alla delar i uppdraget blir utfört, även om du inte nödvändigtvis utför alla dessa själv. Du delegerar till de som passar bäst att utföra uppgiften och ansvarar för att följa upp att det blir gjort. 


Du har kontakt med våra samverkande fastighetsbolag, kommunen och stämmer av kring arbetsuppgifter och övriga frågor. Du har ansvar för att boka in besök av externa parter som besöker oss och får mer än gärna komma med egna idéer på hur du vill utveckla satsningen. 

Du bör vara hyfsat praktiskt lagd, men det finns inget krav på erfarenhet av trädgårdsskötsel eller andra hantverkaryrken. Har du det är det däremot en stor bonus! Du behöver kunna ta till dig kunskap om hur arbetsuppgifter i utemiljö ska genomföras och kunna förmedla dem vidare till övrig personal. 

Du har ansvar för en inköpsbudget och att redovisa samtlig inköp som görs. 

Ungdomarnas arbetsuppgifter är mestadels i utemiljö och består till exempel i att måla, rensa ogräs, röja sly, bygga odlingslådor och andra insatser som förbättrar området. Som projektledare är du med och jobbar tillsammans med ungdomarna en del men ditt huvudsakliga jobb är inte att arbeta i utemiljön. Det gör du för att lära känna ungdomarna bättre och öka förståelsen för deras jobb och därigenom bli en bättre chef. Arbetstider

Tillsammans för Haninge pågår under 3 perioder á 3 veckor, totalt 9 veckor. Som projektledare arbetar du 6-7 veckor och dessa planeras tillsammans med övrig personal för att hitta en bemanning som passar alla. Sommarjobbare jobbar 1 period och gruppledare jobbar 2 perioder, totalt 6 veckor.

Inför sommaren utförs förarbete som till viss del är flexibelt kring när det utförs. En del av arbetet utförs självständigt och andra delar är på plats hos oss tillsammans med övrig personal. Uppskattningsvis rör sig antalet timmar i förarbete runt 60-80 h fördelat på april-juni. 


Arbetstiderna för ungdomarna under sommarveckorna är måndag-fredag kl. 07.30-14.45. Som projektledare är arbetstiderna ca. 07.15-15.30.

Period 1:  19 juni - 7 juli (midsommarafton 23/6 är alla lediga)

Period 2: 10 juli - 27 juli

Period 3: 31 juli - 17 augusti


Efter avslutad sommarperiod sker visst efterarbete där vi utvärderar, summerar och avslutar arbetet. Uppskattningsvis 10-20 timmar. 


Ledarskapsutbildning 

I jobbet som projektledare hos oss innebär det också att vara delaktig i att utbilda gruppledarna. Vi kommer därför att utbilda även dig så att du har en bra grund att stå på kring vår syn på ledarskap och hur vi hanterar grupper. I utbildningen går vi igenom hur du leder dig själv och andra, hur gruppdynamik fungerar och konflikthantering. Alla som genomgått utbildningen får ett intyg som kan vara meriterande för andra jobb i framtiden. 

Ansökningsprocess

Vi tar emot din ansökan på ansokan@adtillsammans.se och ansökningsperioden pågår så länge denna annons ligger uppe på hemsidan. Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan! 


Har du frågor? 

Kontakta Anna eller Daniel så ska vi berätta mer, du når oss båda via info@adtillsammans.se

Läs med om oss på AD Tillsammans här och om Tillsammans för Haninge här. Du kan också hitta massa bilder och berättelser om Tillsammans för Haninge på Facebook och Instagram

Vi ser fram emot din ansökan! 

bottom of page