top of page
Sommarjobbare klipper buskar TFG 2019.png

PLATSANSVARIG TILLSAMMANS FÖR HANINGE

Vill du jobba med att leda ungdomar i sommar?

I satsningen Tillsammans för Haninge jobbar vi för att skapa tryggare och trivsammare områden och nu rekryterar vi inför sommaren 2024. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att ta stort eget ansvar och inte har tummen mitt i handen. 


Vem vi söker

Vi söker dig som kan ta stort eget ansvar och tycker att det är kul att jobba med människor. Du ska kunna leda en större grupp ungdomar, känna dig bekväm i ledarrollen och att jobba administrativt med planering av arbetsuppgifter, skriva intyg och lägga schema. 


Jobbet som Platsansvarig

Som platsansvarig är du ansvarig för en grupp unga, ca 25 sommarjobbare (ca 16 år) och 5-6 gruppledare (ca 18-21 år) som är fördelade i grupper med 1 gruppledare och ca 5 sommarjobbare. Som platsansvarig är du ansvarig för att gruppledarna har allt de behöver för att göra ett bra jobb och se till att sina sommarjobbare har alla förutsättningar att göra ett bra jobb. 


Arbetsuppgifter

Du jobbar med att planera gruppernas arbetsuppgifter, ha kontakt med fastighetsbolag som ger oss arbetsuppgifterna och se till att allt material som behövs finns på plats för att utföra dem. Du arbetar både ute med ungdomarna och inne på kontoret och kan ta eget ansvar för att planera hur du lägger upp din egen arbetsdag.


Ungdomarnas arbetsuppgifter är mestadels i utemiljö och består till exempel i att måla, rensa ogräs, röja sly, bygga odlingslådor och andra insatser som förbättrar området.


Du arbetar till största del tillsammans med en till platsansvarig och vissa dagar är du själv ansvarig på plats. Utöver er finns det en projektledare som stöttar er, både på plats och på distans när denne inte är där. 


Arbetstider

Tillsammans för Haninge pågår under 3 perioder á 3 veckor, totalt 9 veckor. Som platsansvarig arbetar du 6-7 veckor under sommaren, dessa planeras tillsammans med övrig personal för att hitta en bemanning som passar alla. Inför sommaren utförs förarbete som är relativt flexibelt kring när det utförs, en del av arbetet utförs självständigt och andra delar är på plats hos oss tillsammans med övrig personal. Uppskattningsvis rör sig antalet timmar i förarbetet runt 30-50 h fördelat på april-juni. 

Sommarjobbare jobbar 1 period och gruppledare jobbar 2 perioder, totalt 6 veckor.

Arbetstiderna för ungdomarna är måndag-fredag kl. 07.30-14.45. Som platsansvarig är arbetstiderna ca. 07.15-15.30.


Period 1:  19 juni - 7 juli (midsommarafton 23/6 är alla lediga)

Period 2: 10 juli - 27 juli

Period 3: 31 juli - 17 augustiLedarskapsutbildning 

I jobbet som platsansvarig hos oss innebär det också att vara delaktig i att utbilda gruppledarna. Vi kommer därför att utbilda även dig så att du har en bra grund att stå på kring vår syn på ledarskap och hur vi hanterar grupper. I utbildningen går vi igenom hur du leder dig själv och andra, hur gruppdynamik fungerar och konflikthantering. Alla som genomgått utbildningen får ett intyg som kan vara meriterande för andra jobb i framtiden. 


Ansökningsprocess

Vi tar emot din ansökan på ansokan@adtillsammans.se och ansökningsperioden pågår så länge denna annons ligger uppe på hemsidan. 

Har du frågor? 

Kontakta Anna eller Daniel så ska vi berätta mer, du når oss båda via info@adtillsammans.se.

Läs med om oss på AD Tillsammans här och om Tillsammans för Haninge här. Du kan också hitta massa bilder och berättelser om Tillsammans för Haninge på Facebook och Instagram

bottom of page