top of page

GRUPPLEDARE TILLSAMMANS FÖR HANINGE

ANSÖK HÄR!

I sommar är det dags för Tillsammans för Haninge igen där vi tillsammans jobbar för att skapa tryggare och trivsammare områden! Nu har du som är ca 18-21 år, bor i Haninge och har goda ledaregenskaper chansen att jobba med att leda sommarjobbande ungdomar som gruppledare.

porträtt gruppledare målar.jpg

GRUPPLEDARE

Vem vi söker

Vi söker dig som bor i Haninge (gärna i Jordbro, Brandbergen, Västerhaninge, Handen eller Vega) och kan ta stort eget ansvar och tycker att det är kul att jobba med människor. Du ska kunna leda en grupp och känna dig bekväm med att ta en ledarroll. 


Jobbet som Gruppledare

Som gruppledare är du ansvarig för en grupp av sommarjobbare (ca 4-5 st). Ditt uppdrag är att delta i planering av arbetsuppgifter, jobba tillsammans med din grupp ute i området och se till att alla sommarjobbare har det bra på jobbet. Gruppledarnas närmsta ledare är den som är Platsansvarig och leder det dagliga arbetet. 


Arbetsuppgifter

Utöver att leda gruppen jobbar du också tillsammans med dem under arbetsdagen.  Arbetsuppgifterna är mestadels i utemiljö och består till exempel i att måla, rensa ogräs, röja sly, bygga odlingslådor och andra insatser som förbättrar området.


Arbetstider

Tillsammans för Haninge pågår under 3 perioder á 3 veckor, totalt 9 veckor. Sommarjobbare jobbar 1 period och gruppledare jobbar 2 perioder, totalt 6 veckor.  


Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 07.30-14.45. 


Period 1:  17 juni - 5 juli (midsommarafton 21/6 är ledigt)

Period 2: 8 juli - 25 juli

Period 3: 29 juli - 15 augusti


I ansökan anger du vilka perioder du vill jobba i första hand. OBS! Du måste kunna jobba 2 perioder för att söka jobbet. 


Obligatorisk ledarskapsutbildning med intyg

För att kunna göra ett så bra jobb som möjligt får alla som ska jobba som gruppledare genomgå en obligatorisk gruppledarutbildning innan sommarjobbet startar. I utbildningen går vi igenom hur du leder dig själv och andra, hur gruppdynamik fungerar och konflikthantering. Alla som genomgått utbildningen får ett intyg som kan vara meriterande för andra jobb i framtiden. 

Första tillfället för gruppledarutbildningen är 9/5 i Stockholm.

Ansökningsprocess

Du söker jobbet genom att fylla i ett ansökningsformulär. Det är första steget i din ansökan, tänk på att beskriva dig själv så bra som möjligt för att öka chansen att bli kallad till intervju. Ofullständiga ansökningar kommer inte att gå vidare till nästa steg i processen. 

Ansökningsperioden är öppen tills vidare och vi kallar till uttagning löpande. Vänta inte med din ansökan. Därefter kallas de som gått vidare till digitala intervjuer och sista steget är att genomföra en gruppledaruttagning på plats hos AD Tillsammans på Stadsgårdsterminalen (vid Slussen). Därefter kommer vi att erbjuda de vi tror passar allra bäst att jobba som gruppledare och innan anställningsavtal skrivs måste ett utdrag från Polisens  belastningsregister (för arbete med barn) uppvisas. 

Har du frågor? 

Vill du träffa oss och ställa frågor kring jobbet? Kom till Sommarjobbsmässan onsdagen den 8/2 kl 16-19 på Tele 2 Arena! Det går så klart lika bra att maila oss på tfh@adtillsammans.se 

Mer information om AD Tillsammans och Tillsammans för Haninge finner du på www.adtillsammans.se Du kan också hitta massa bilder och berättelser om Tillsammans för Haninge på Facebook och Instagram. 


Vi ser fram emot din ansökan! 

Hälsar Anna och Daniel på AD Tillsammans

bottom of page