TEAM AD TILLSAMMANS

Vi är så glada att talangfulla människor vill jobba med oss för att skapa positiv förändring i världen. kontakta enskilda personer med förnamn@adtillsammans.se

Anna.png

Grundare och senior konsult

Anna är A:et i AD Tillsammans, är innovationsvetare i grunden och har även gått på Kaospiloterna. Projekt- och processledare med fokus på resultat och att skapa förändring.

Daniel.png

Grundare och senior konsult

Daniel är D:et i AD Tillsammans med en bakgrund från Kaospiloterna och vana vid att jobba med privat, offentlig och ideell sektor som projektledare och organisationsutvecklare.

Emelie_2021.png

EMELIE HEMLIN

Projektledare TFJ 

Emelie har varit projektledare för flera av AD Tillsammans projekt och är en utpräglad ledare och organisatör som 2021 ansvarar för TFJ.

Olivia.png

OLIVIA EKSTEDT-NDURE

Platsansvarig TFJ

Olivia började som gruppledare hos AD Tillsammans projekt och är nu med och ansvarar för genomförandet av årets största satsning.

Ebba.png

Projektledare Sommar på Torget

Ebba är utbildad samhällsplanerare som drivs av att skapa goda förutsättningar för andra människor att utvecklas och leva det liv de önskar. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom skolvärlden samt projektledning och eventplanering.

Fanny.png

Projektledare Sommar på Torget

Fanny är en samhällsplanerare med fokus på konst- och gestaltningsprojekt för att främja delaktighet och medskapande processer.

Emma.png

Processledare Minnenas Stad

Emma har tidigare studerat och jobbat med mänskliga rättigheter, internationella relationer och funktionshinder och vill vara med och bidra till ett inkluderande samhälle där unga får ta plats!

Karl.png

Projektledare TFJ

Karl drivs av att skapa mervärde för organisationer och dess medarbetare genom tillitsbaserat ledarskap och värdebaserad samverkan. Karl är annars en statsvetarstudent på Försvarshögskolan som gärna pushar sina gränser med fjällklättring och långa skidturer.

Nathalie.png

Processledare Minnenas Stad

Nathalie är en projektledare och kreativ konsult med fokus på meningsfulla förändringsprocesser för holistiskt välmående i både privat- och arbetsliv. 
Henens bakgrund är inom konst och kultur, som bl.a. cirkusproducent och professionell dansare, och har fördjupad kunskap inom kreativa skapande processer.