Tillsammans för Västerhaninge

I sommar får 45 ungdomar chansen att sommarjobba med att lyfta sitt eget område i Tillsammans för Västerhaninge. Unga som bor i området får sommarjobba med att måla, snickra, rensa ogräs, röja sly, plantera och massa annat som ökar tryggheten och trivseln!

Är du ca 18-21 år och vill jobba som gruppledare?

Som gruppledare har du ansvar för en arbetsgrupp med 4 sommarjobbare och leder dem i det dagliga arbetet. Du arbetar 6 veckor mellan 17/6-26/7. Du ska ha goda ledaregenskaper och tycka om att jobba med människor. Läs mer och ansök nedan innan den 26 april!

Är du 16-17 år?

Genom Haninge kommuns feriepraktik kan du som är 16-17 år och bor i Västerhaninge jobba en period á tre veckor. Du kommer jobba i grupp med andra från området under ledning av en gruppledare som leder er genom arbetet. Alla som jobbar i Tillsammans för Västerhaninge i sommar ska känna ökad stolthet och ägandeskap för området! 

Du som har sökt sommarjobb via Haninge kommun och bor i Västerhaninge  har chansen att bli erbjuden en plats. Om antalet sökande är fler än antalet platser kommer lottning att ske. 


Tillsammans för Västerhaninge är en del av satsningen För orten i framtiden i Västerhaninge 2019 och genomförs på uppdrag av Haninge kommun i samverkan med lokala aktörer i området. AD Tillsammans står för koncept och genomförande. Läs mer om Tillsammans för [ORTEN].