juni 8, 2018

Team AD Tillsammans

Vi älskar att jobba med bra personer och har samlat på oss ett stort nätverk av superkompetenta proffs som jobbar i våra olika projekt. Nedan har ni en kort presentation av de som jobbar i årets uppdrag. Vill du ha kontakt med någon direkt är det förnamn@adtillsammans.se som gäller.

Daniel Eidhagen

Projektledare Ungdomskommissionen 2018
D:et i AD. Har varit projekt- eller processledare i de flesta av våra projekt och uppdrag. Utbildad Kaospilot med mycket erfarenhet från idéburen verksamhet. Brinner för ledarskap och att driva förändring.

Anna Engström

Projektledare Engagemangsjakten 2018
A:et i AD. Har tillsammans med Daniel startat, utvecklat och jobbat i våra nuvarande och tidigare projekt. Är utbildad Kaospilot och Innovationsvetare och har tidigare jobbat med näringslivsfrågor med inriktning nyföretagande och entreprenörskap.

Tea Puscar

Processledare Rättighetsjakten 2018
Utbildad antropolog med erfarenhet från arbeta med unga från Amnesty International och Retoy.

Emelie Anneroth

Processledare Ungdomskommissionen 2018
Utbildad Socialantropolog och snart färdig Kulturgeograf. Särskilt intresse för städers offentliga rum och arbetar med normvidgande och normkreativa stadsplaneringsprocesser för att skapa städer och samhällen som fungerar för alla.

Nadja Fryskog

Processledare Engagemangsjakten 2018
Pluggar Pol kand. i Uppsala och brinner för frågor som rör social hållbarhet. Är utanför studierna engagerad i Röda Korsets Ungdomsförbund. Tycker arbete med barn och unga är det roligaste som finns!

Mattias Barsk

Processledare Rättighetsjakten 2018
Skulle bli basketproffs men är nu utbildad journalist och har jobbat som tv-producent sedan början på 2000-talet, pappa till två barn, född och uppvuxen i nordligaste Sverige och pratade inte svenska förrän jag var 5 år. Bor på Södermalm i Stockholm och är helst i naturen.

Anja Gisterå

Processledare Ungdomskommissionen 2018.
Pluggar till arkitekt och tycker Stadsbiblioteket är snyggaste byggnaden. Tredje sommaren i rad för AD Tillsammans. Har tidigare år varit projektledare för Barnens Byggskola och Tillsammans för Orten.

Melissa Brown

Projektledare Rättighetsjakten 2018
Utbildad antropolog som studerar dokumentärfilm för att jag älskar att använda film som ett kreativt verktyg inom den antropologiska skildringen. Mycket engagerad i ungdomsfrågor sedan många år tillbaka och arbetat på Fryshuset