maj 15, 2020

Team AD Tillsammans

Vi älskar att jobba med bra personer och har samlat på oss ett stort nätverk av superkompetenta proffs som jobbar i våra olika projekt. Nedan har ni en kort presentation av de som jobbar i årets uppdrag. Vill du ha kontakt med någon direkt är det förnamn@adtillsammans.se som gäller.

Daniel Eidhagen

Grundare & Senior konsult

D:et i AD. Har varit projekt- eller processledare i de flesta av våra projekt och uppdrag. Utbildad Kaospilot med mycket erfarenhet från idéburen verksamhet. Brinner för ledarskap och att driva förändring

Anna Engström

Grundare & Senior konsult

A:et i AD. Har startat, utvecklat och jobbat i våra nuvarande och tidigare projekt. Är utbildad Kaospilot och Innovationsvetare och har tidigare jobbat med näringslivsfrågor med inriktning nyföretagande och entreprenörskap.

Nadja Frykskog

Processledare Ungdomskommisionen

Pluggar Pol kand. i Uppsala och brinner för frågor som rör social hållbarhet. Är utanför studierna engagerad i Röda Korsets Ungdomsförbund. Tycker arbete med barn och unga är det roligaste som finns!

Emelie Hemlin

Projektledare TFG

Jag tar avstamp i studier kring, bland mycket annat, projektledning och genus, och tar med mig den blicken in i tfo-projekten. Mitt hjärta ligger i ungas mående och psykiska. Brinner för jämställdhetsfrågor och hur man tar sig an stigmat kring att få prata om sitt mående Jobbade som platsansvarig för Tillsammans för Granängsringen 2019.

Ida Leden

Projektledare TFG

Har en kandidat i mänskliga rättigheter och en påbörjad magister i humanitärt arbete i konflikter. Alltid arbetat med människofokuserade arbeten, med ett särskilt engagemang för barn och ungdomar samt inkluderings- och integrations-frågor.

Berken Celik

Projektledare TFJ

Civilingenjörsstudent på KTH med ledarskap som en utav mina starka sidor. Min resa här på AD Tillsammans har varit väldigt lång och lärorik där jag som 16 åring fick mitt första sommarjobb som senare ledde till en gruppledartjänst och förra året till att projektleda Tillsammans för Västerhaninge. 

Alice Castensson

Projektledare TFJ

Läser en master inom Internationell utveckling vid Lunds Universitet och har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och socialt entreprenörskap. Har tidigare arbetat med integration och social hållbarhet både i Sverige och utomlands. Var 2019 platsansvarig för Tillsammans för Västerhaninge.

Sonja Markovic

Projektledare TFB

Studerar master i hållbar utveckling vid Uppsala Universitet med intresse för social hållbarhet, livsmedel-system och textilproduktion. När jag inte studerar engagerar jag mig i Framtidsjorden som styrelseledamot och att pyssla på min kolonilott.

Linnea Sundberg

Projektledare TFB

Studerar kand. programmet ”Människa, kultur och religion”. Arbetar även som metodutvecklare och processledare för det svenska IC Thinking programmet, som bl.a motverkar polariserat tänkande och främjar folkhälsa hos unga.

Jonna Lidmark

Projektledare TFN

Kulturgeograf som har studerat global utveckling och samhällsvetenskapliga miljöstudier. Har en bred arbetslivserfarenhet och trivs att arbeta med unga. Engagerad i samhällsfrågor och drivande i ett stadsodlingsprojekt.

Arsema Kugelberg

Projektledare TFN

Utbildad marknadskommunikatör, där jag främst frilansat. Väldigt engagerad i olika ideella verksamheter, främst med barn och unga, men har också engagerat mig inom vuxenverksamheter. Har även stort intresse inom politik och samhällsfrågor.

Lina Törnqvist

Processledare Y.I.R.K - Studier & arbete

Studerar en kandidat i samhällsplanering vid Stockholms Universitet och intresserar mig extra för ämnena miljörättvisa, hälsa och landskapsdesign. Har arbetat mycket med barn och unga och är fotbollstränare för ett gäng härliga 9-åringar.

Johanna Eriksson

Processledare Y.I.R.K - Film

Frilansande redigerare och fotograf som har en kandidat inom filmdesign för reklam och informationsfilm. Har tidigare jobbat med ADtillsammans som processledare för projektet Engagemangsjakten 2019.

Mathilda Höök-Specker

Projektledare Y.I.R.K

Utbildad och diplomerad projekt-ledare, som de senaste åren arbetat mestadels i eventbranschen. Har arbetat som tillförordnad platschef med ansvar för ekonomi och personal samt många års ideellt arbete som lägerledare och lägerchef för sommarläger.

Sara Zetterqvist

Processledare Y.I.R.K - Barnkonventionen

Har en kandidatexamen inom kommunikation och ytterligare en inom konstvetenskap. Studerar för närvarande fristående kurser på universitet på avancerad nivå inom områden såsom genusvetenskap och global politisk ekonomi. Har tidigare arbetat med barn och unga både inom skola och ideell verksamhet.