februari 8, 2016

Jobba med oss!

REKRYTERING INFÖR SOMMAREN 2019

Vill du jobba med förändring och ungdomar i sommar?

I sommar genomför vi ett flertal projekt där ungdomar ges möjlighet att sommarjobba med att utveckla och förbättra sin stad och sitt område. Vi har flera projekt som syftar till att locka fram unga människors inneboende potential och ge dem makt att utveckla sitt eget område och sin ort till det bättre.

Vi söker dig som har ett driv för att förändra ungas vardag till det bättre, är kreativ, lösningsorienterad och gillar att jobba med ungdomar. Du är en bra ledare, klarar av att ta stort eget ansvar, är driven och bekväm i att inte alltid veta exakt vad som kommer hända härnäst.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, processledning, workshops, inflytandeprojekt, demokratiprojekt eller liknande. Det allra viktigaste för oss är att du är en bra person, gillar att jobba med ungdomar och vill jobba med att skapa positiv utveckling.

Lönen är individuell och arbetsplats är flexibel före och efter projekten.


Just nu söker vi:

Processledare – Engagemangsjakten Växjö – TILLSATT!

Engagemangsjakten är ett uppdrag för Hyresgästföreningen som 2018 genomfördes i Stockholm och 2019 sker i Växjö. Under tre veckor (v.25-27) jobbar 10 ungdomar med att utforska frågeställningar kopplade till medlemsengagemang.

Vi söker dig som vill processleda ungdomarna. Du har ansvar för ungdomarnas dagar på jobbet, att leda dem genom en undersökande process och att stötta dem i de behov som dyker upp längs vägen.

Ni arbetar på plats på Hyresgästföreningens kontor i Växjö, ca 6-6,5 h/dag (ledigt midsommarafton).

Är du sugen på att söka, men bor inte i Växjö?
AD Tillsammans kan vid behov stå för boende de veckodagar som projektet pågår samt ersättning för resor.  

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till ansokan@adtillsammans.se. Vi blir lika glada för ett traditionellt CV som en filmad ansökan, presentera dig på ett sätt som passar dig! 🙂 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Projektledare – Tillsammans för Västerhaninge – TILLSATT!

Tillsammans för Västerhaninge är ett uppdrag för Haninge kommun som grundar sig på vårt koncept Tillsammans för[ORTEN]. Under sommmaren kommer 45 ungdomar från Västerhaninge utanför Stockholm sommarjobba med att öka tryggheten och trivseln i sitt område. Under sex veckor kommer sommarjobbarna få måla, plocka skräp, rensa ogräs, röja sly och mycket mer som bidrar till en ökad trivsel och trygghet för de som bor, jobbar eller besöker Västerhaninge.

Som projektledare är du ansvarig på plats för att se till att allt arbete flyter som det ska, vara ett stöd för gruppledarna och sommarjobbarna och se till att alla resurser som behövs för att göra ett bra jobb på plats. Du får självklart stöd av Anna och Daniel och nära kontakt med projektledaren för Tillsammans för Granängsringen som är vårt andra projekt i konceptet TFO.

Vi söker dig som är bra på att motivera människor, är noggrann, gillar att jobba med unga och brinner för att hjälpa människor att utvecklas. En hel del av arbetet som ungdomarna utför är praktiskt utearbete så det är meriterande om du är händig, men inget krav. Det viktigaste är att du är trygg i dig själv, är en bra ledare och har en positiv attityd.

Sommarjobbsperioden är sex veckor, 17 juni-26 juli då du jobbar på plats ca. 7 timmar/dag beroende på fas i projektet samt en del förarbete och efterarbete som vi kommer överens om och planerar tillsammans.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till ansokan@adtillsammans.se. Vi blir lika glada för ett traditionellt CV som en filmad ansökan, presentera dig på ett sätt som passar dig! 🙂 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om oss

AD Tillsammans – Vi jobbar för att ge unga jobb!

Vi är projekt- och processledare med bakgrund i Kaospiloterna som jobbar med att skapa social förändring i staden. Sedan 2013 har vi haft över 1000 sommarjobbande ungdomar i projekt drivna av oss. Vi driver projekt åt kommuner, fastighetsbolag, förenings- och näringslivet som bidrar till en bättre värld.